sep 082015

Data Opleidingscursus Eerste Hulp seizoen 2018 – 2019

De EHBO-vereniging Noordwijkerhout wil het seizoen 2018 – 2019 graag weer een opleidingscursus Eerste Hulp starten. De cursus start op 22 november 2018, bij voldoende deelnemers.

Voor degenen die nog niet overtuigd zijn: de cursuskosten zijn ook dit jaar extra laag, namelijk 125 Euro voor de complete cursus in plaats van de reguliere prijs van 175 Euro. Daarnaast is het in veel gevallen mogelijk de cursus nog goedkoper te kunnen volgen. Mensen die een aanvullende zorgverzekering hebben, kunnen veelal een beroep hierop doen om zo geld terug te krijgen van de verzekering. In enkele gevallen is dit zelfs 100 procent! Een en ander is afhankelijk van de zorgaanbieder die u heeft.

Via onderstaande link kunt u zelf al bekijken of u met uw aanvullende verzekering recht heeft op teruggave, bij het volgen van een EHBO-cursus:

Zorgwijzer
Locatie: Puyckendam, Noordwijkerhout
De lessen beginnen om 19.30 uur.
Kosten opleidingscursus: € 125,00
Via onderstaande site kunt u zelf al bekijken of u met uw aanvullende verzekering recht heeft op teruggave, bij het volgen van een EHBO-cursus: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus.

Meer informatie of aanmelden?

Meer informatie over de opleiding EHBO is te verkrijgen bij Ellen van de EHBO-Vereniging Noordwijkerhout: email: vervolgcursus@ehbo-noordwijkerhout.nl.

Zie ook onze pagina met algemene informatie over de Eerste Hulp opleiding.

Posted by at 1:47 am

Sorry, the comment form is closed at this time.